Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Δεν θα κάνουμε μεταγραφή τον Γεναρή εκτός αν … ”

Klopp: “ Δεν θα κάνουμε μεταγραφή τον Γεναρή εκτός αν … ”

Αυτά είχε να πει ο Klopp για το FFP και για το θέμα πού έχει δημιουργηθεί εδώ και λίγες μέρες.

Η Liverpool το καλοκαίρι πραγματοποίησε 4 μεταγραφικές κινήσεις και ενισχύθηκε σε σημαντικές θέσεις, όπως είναι η μεσαία γραμμή και η θέση του τερματοφύλακα. Ο Jürgen Klopp σε δηλώσεις του τόνισε, πως δεν είναι πιθανό να πραγματοποιήσουν οι Reds κάποια προσθήκη μεσούσης της σεζόν.

“ Αν συμβούν τρελά πράγματα, τότε ίσως σκεφτούμε να προχωρήσουμε στην απόκτηση κάποιου παίκτη. Δεν το περιμένω όμως. ”

“ Προς το παρόν δεν φαίνεται ότι θα κινηθούμε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όμως όλα εξαρτιώνται από τους τραυματισμούς. Για την ώρα σε κάθε θέση έχουμε από 2 ως 4 παίκτες για κάθε θέση. ”

“ Δεν βλέπω τον λόγο να κάνουμε κάποια μεγάλη μεταγραφή, όπως για παράδειγμα ενός επιθετικού. Έχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε. ”

“ Η δουλειά μας τώρα είναι να αξιοποιήσουμε την ποιότητά μας και το υλικό μας. Ένας παίκτης από μόνος του δεν μπορεί να σου κάνει τη διαφορά. ”

Έπειτα ο Klopp μίλησε για την τωρινή κατάσταση της Liverpool :

“ Βρισκόμαστε ήδη σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ότι ήμασταν στην αρχή της σεζόν. Όσο αφορά την πίστη στις ικανότητές μας. ”

“ Φυσικά και δεν γίνεται να αγνοήσουμε την περσινή μας ήττα στον τελικό του Champions League. Όμως επιστρέψαμε και περίμενα τα παιδιά να ήταν στο 100% και απόλυτα συγκεντρωμένα. Τελικά, αυτό συνέβη. Δεν ήταν όμως και σίγουρο ότι θα γίνει. ”

Δεν θα κάνει κάποια μεταγραφή τον Γενάρη η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com